top of page

Få styr på

klimaaftrykket

En virksomheds samlede klimaaftryk kan opdeles i de 6 primære områder, som er vist herunder. Vi hjælper med at skabe overblik og udvælge et enkelt område eller måske to områder, hvor I kan opnå de største effekter. 

KLIMA-KB (2).png

Læg en plan

Vi udarbejder sammen med jer en plan for hvilke indsatser, der kan sættes i gang.  Det behøver ikke ske på en gang, men kan udarbejdes trin for trin. Det vigtigste er at komme i gang. Et trin ad gangen.

Sådan gør vi i praksis

Vi gennemgår jeres virksomhed nuværende tilstand og sammen identificerer vi de områder, hvor I hurtigst og nemmest kan skabe en forandring. Vi går altid efter de lavest hængende frugter for at opnå de største resultater så hurtigt som muligt.

Bæredygtig strategi

Sammen med jer gennemfører vi en effektiv og struktureret strategiproces, der virker og som tager udgangspunkt i jeres virksomhed. Strategien skal afdække jeres udfordringer på klima, grøn omstilling og bæredygtighed og anvise, hvilke indsatser I kan iværksætte.

Klimaregnskab

Lav et klimaregnskab, hvis du vil gå hele vejen mod den bæredygtige virksomhed og dokumentere, hvordan I lever op til den nye klimalovs målsætninger om reduktioner af CO2-udledningen på 70 % inden 2030.

bottom of page